Lineaea - San Diego

Hatar inte mat

Publicerad 2016-08-23 21:24:01 i Allmänt,

 
I söndags åkte jag till sunset cliffs med PB palace-gänget för att sola och bada. Det var i princip omöjligt att komma till den jäkla stranden som låg nedanför klipporna. När vi klättrat, hasat oss ner till stranden så hängde vi där under dagen. Är sjukt mycket vågor här nu men tydligen brukar det lägga sig och då vore det skoj att testa på och surfa :D. Har gjort det i Jersey utanför England på språkresa för ca 10 år sen men inte riktigt samma känsla eller klimat haha. Sen körde jag Amanda, Emma och Mete (tysk kille) till Fashion Valley med målet Cheesecake factory. 
 
Fashion Valley är ett stort shoppingcenter och det ligger ett jättestort Cheesecake factory där. De hade kanske världens längsta meny och lika stora portioner. Tog quesadillas som skulle vara en förrätt (?) men jag orkade inte ens cheesecake (vem är jag?) och sen avslutade vi med att handla mat på Walmart.
 
Igår valde vi våra kurser! Som den nattuggla jag är så satt jag uppe hela natten för att bestämma vilka kurser jag skulle ta. Efter 45 min sömn och lite smått panikande då jag inte förstod hur man sökte kurserna på morgonen när systemet öppnade. Det löste sig med hjälp från Catrin men sen fick jag veta att det hade varit öppet för ansökan hela natten haha.. ovärt för mig. Jag sökte en programmeringskurs och 3 psykologikurser. står även i kö till två andra så får se lite hur schemat blir :) Sen på dagen hängde vi på stranden här utanför vårt hus. Den är riktigt najs faktiskt! På kvällen så körde vi till old town för Margarita Monday. De har happy hour kl 16-19 då en margarita kostade 4 dollar och då får man ta mat gratis. Så najs! 
 
Nu tänkte jag gå ut på en promenad och reka mina nya hoods. Puss
 
sunset cliffs

Min lilla "förrätt" på cheescake factory

Cheesecake factory. Jag lovar jag kommer tillbaka

Margarita monday med stört goda lökringar
ENORMA margaritas

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela