Lineaea - San Diego

Första skoldan

Publicerad 2016-08-18 09:12:00 i Allmänt,

Igår var första dagen i skolan. Det var bara en introduktion med info, lite rundvandring på skolan och så tog vi bild till våra IDkort och skaffade gymkort. Kul att få se hur skolan såg ut! Riktigt grymt gym också, hur stort som helst med alla maskiner du kan tänka dig och även gruppträning som ingår (yaaaay! älskar det). Finns även möjlighet att testa på lite olika vattensporter för 5 dollar. Paddleboard yoga t.ex. haha minst sagt spännande.
 
Visste att Cathrine hade ett inbokat möte så jag hade tagit med mig träningskläder så jag kunde inviga gymmet redan första dagen. Målet är väl att försöka kunna anpassa schemat så man kan ha klasser bara vissa dagar och inte behöver ta sig till skolan varje dag så får man passa på att träna de dagarna.
 
Jag och Cathrine hängde lite med en japansk tjej som var hur söt som helst. Vi käkade lunch i foodcourten på skolan. Fanns massa najsa alternativ så det är ju bra å veta om man inte tar med sig mat. Igår kväll mötte vi uppe en svensk tjej som heter Emilia och hennes kompis. Vi skulle inviga taco tuesday - dvs bra priser på tacos och drinkar. (vad mer kan man be om?) men det gick sådär då tjejerna inte hade med sig sina pass. Funkar inte med körkortet/leg. Menmen, vi har ju några tisdagar på oss och vi gick till ett ställe som inte var bar och käkade tacos så det var trevligt!
 
Vyn över skolan som SDSU även har på sin logga
lunchen blev Balsamic and grilled veggie salad (la till räkor) från Rubios som är en kedja. Även den vi käkade tacos på sen på kvällen.
en bråkdel av gymmet. Cardio delen
Intro

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela