Lineaea - San Diego

Dag 1

Publicerad 2016-08-15 14:35:28 i Allmänt,

Man påverkas mer än jag trodde av jetlaggen faktiskt. Var klarvaken vid kl 02 men lyckades somna om några timmar. Vid 8 tog jag och Cathrine en promenad till en affär som ligger ett par kilometer bort. Skönt med en morgonpromenad och kul att få spana in området lite. Det ser ut exakt som i filmerna med de låga husen och amerikanska flaggor på nästan varje uppfart. 
 
Agendan för dagen var tre visningar av olika boenden. 11.30 hade vi första visningen av en lägenhet som ligger nära stranden. Stället var rymligt, bra läge, fullt utrustat kök, ok badrum och väldigt bra pris (känns som det bästa alternativet efter dagens visningar). Efter visningen promenerade vi ner till stranden och spanade in det området. Riktigt najs med massa barer och restauranger längs strandpromenaden, fin strand osv. :)
 
Vid visning nummer två dök inte hyresvärden upp alls. Så nu har vi lärt oss att ta telefonnumret till värden innan visningen. Den lägenheten låg väldigt nära skolan så det var i alla fall kul att se skolan på håll, så fick vi även testa på trolleyn (spårvagn). Sen blev det dags för ett lunchstopp på In N Out burger som jag hört massa om. Gammalt burgarhak från 50talet och det var den känslan man fick där inne. Burgaren var god men pommesen inte.
 
Visning nummer tre var väl ett helt okej boende men hyresvärden var loco. Så tror vi skippar det helt. Vi fick bland annat inte laga mat om hon inte var hemma..
 
Vi har främst tagut oss fram genom Lyft som är som über. Är väl inte direkt så man kommer ta sig runt till vardags men har funkat bra. Skaffade ett amerikanskt nummer idag också på T-mobile vilket var supersmidigt.
 
Nu är klockan 5 på natten och alltså 1 på dagen i Sverige. Ska försöka sova lite nu så man tar till vara på dagen imorgon. Carpe Diem.
 
In N Out
Stekande sol hela dagen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela