Lineaea - San Diego

Äntligen boende!

Publicerad 2016-08-23 21:03:59 i Allmänt,

Hej, på begäran av mami (och jeanette haha heihei) kommer här en uppdatering.
 
Jag och Cathrine har varit på lägenhetsvisningar, eller vad man ska kalla det, varje dag sen vi kom. Vi har tagit oss nästan överallt med Lyft och det började bli lite segt att bara kolla lägenheter då det inte blivit nåt strandhäng eller turistande. Vi har dock pratat med många många trevliga chaufförer som gett oss tips på vad vi ska göra och eftersom vi kollat i många olika områden har vi fått en sightseeing som heter duga. Men i fredags bestämde vi oss äntligen för ett boende som vi nu signat.
 
Vi blev inte 4 st utan istället är det jag, Cathrine och Amanda som ska bo i ett hus (eller vi har övervåningen i ett hus, så det blir som en lägenhet) 3 bedroom, 2 bathrooms som är superfin. Känns så otroligt skönt att äntligen ha nånstans att bo. Att det ligger 200 m från stranden gör det inte sämre direkt! När vi blev 3 istället för 4 fick vi det även lite "billigare". 3200 dollar i månaden totalt. Känns som sjukt mycket pengar för boende men allt vi har kollat på ligger i samma prisklass så detta är bästa möjliga alternativ :)

Så vad har hänt sen sist? Vi var ute i torsdags på ett välkomstparty. Amanda, som också är från stockholm, bor just nu med en svensk tjej som heter Emma och massa tyska killar och några amerikanska. Så vi var ett stort gäng som förfestade i deras hus (a.ka. PB palace) med utsikt över halva stan från vardagsrummet. Spelade beerpong osv. innan vi åkte till en klubb downtown. Kul kväll!
 
I lördags skulle vi gå på ett poolparty på Hard rock hotels rooftop i downtown men de hade sålt så många biljetter att vi fick stå i kö i 1,5 h tills vakten sa att vi antagligen inte kommer komma in före det är slut då gav vi upp. Då hade resten av gänget redan stått i kö ytterligare en timme.. Så det var lite segt. Men istället drog vi till en pub/bar som hette Moonshine flats Det var ett najs ställe som hade som ett öppet tak(haha sämst beskrivning måste bli bättre på att ta bilder) och olika spel som pingis, shuffleboard osv. vi spelade shuffleboard, käkade och drack öl.

to be continued..
 
puss
I taxin påväg till välkomstpartey 
Frukost på balkongen som ligger 30 meter från Starbucks, 100 meter från Balboa park som är som ett nöjesfält och 200 m till stranden. Jaha det kan man ju vänja sig vid
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela